Nytt från styrelsen

 

– Medlemsantalet i föreningen har visat på en liten men tydlig uppgång under året, mycket  positivt tycker vi i styrelsen.

– Två stycken studiecirklar i fågelskådning för nybörjare pågår.  I september startade Staffan Ekelund i Köping och i Skinnskatteberg startade Leif Edberg sin grupp i början av oktober. Deltagarna kommer att få både teori inomhus och praktiska övningar ute i våra fågelmarker. Cirklarna sker i samarbete med Studiefrämjandet.

– En informationsfolder om föreningen är under utarbetning och planeras vara färdig i början av 2013. Detta för att på ett enkelt och tydligt sätt visa vilka vi inom är HOF är och var vi finns.

– Ett medlemsmöte med bildvisning är bokat den 20 november kl 18.30 Kompetenscenter, Glasgatan 20 B. Vi hoppas att många både nya och gamla medlemmar kommer så vi får en trevlig samvaro och att medlemmarna ventilerar sina önskemål.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *