Bildgalleri

HOF:s månadsbild

Information

Bilder är för många intressant och för oss i HOF är fågelbilder av särskilt intresse. HOFs styrelse har beslutat att starta en månatlig fågelfoto”utställning” på föreningens websida www.alcedoattis.se. Alla är välkomna att skicka in bilder enligt instruktioner nedan.

Hur går det till?

Du som vill ”ställa ut” bilder skickar in dem till pkenneth.nordberg@gmail.com som sedan publicerar dem på www.alcedoattis.se. Bilder som inkommit senast den 25e publiceras senast den 3e månaden efter. Därefter tas de bort från hemsidan (men arkiveras) och ersätts av de nyinkomna för nästa månad.
Exempel; Du skickar in bilder 25e maj så publiceras dessa senast 3e juni och visas under juni månad. Dessa tas sedan bort från hemsidan 30e juni och ersätts av nyinkomna bilder som skickades in senast 25 juni. Dessa publiceras senast 3 juli.

Bilder som skickats in arkiveras och kan komma att visas vid föreningsmöten och kan även komma att visas i andra sammanhang inom ramen för HOFs verksamhet utan att fotografen tillfrågas i förväg. Det är dock alltid fotografen som har copyright på sina bilder.

Regler

 • Bilden skall innehålla minst en fågel, men hur stor del av bildytan som upptas av fågel/fåglar är inte reglerat.
 • Bildmanipulering är svårt att dra gränser för så här lämnar vi fältet öppet för manipuleringar. Det är bilden med fågeln som är av intresse. Man får dock inte ”klippa in” element från andra bilder i den bild man presenterar.
 • Inget namn eller liknande får finnas i själva bilden. Namn på fotograf kommer anges i anslutning till bilden i ”utställningen”.
 • Bildfilen som skickas in får inte överstiga 2MB och vara i filformatet jpg.
 • Max tre bilder/fotograf/månad

Kontakt

Har du frågor, tveka inte att kontakta Daniel Brehmer på eller på 070 – 32 42 617

daniel.brehmer@mdh.se

En reaktion på “Bildgalleri

 1. Kjell Ekelund

  Tycker att artnamnet på den fågel som visas kunde stå under bilden tex: röd flamingo Kjell Ekelund
  Det kanske inte är alla som kan artnamnen på dom fåglar som visas.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *