Foruminlägg

hofbirds
12 dec. 2021
In Välkommen till Forum
Här diskuterar vi om vad som är "På gång" i "Projektet Pilgrimsfalk" 2022. Ni som är medlemmar i HOF kan även registrera er som medlemmar på hemsidan och kan då kommentera i forumet. Här är adressen till "Falkkameran": http://falken.koping.net (Client settings: Profile-High) Välkomna!
Projekt Pilgrimsfalk 2022 content media
2
366
3k
hofbirds
07 dec. 2021
In Välkommen till Forum
Välkommen till Forum för matningen i Skinnskatteberg. Mer information om själva matningen finns på hemsidan under "HOF:s vinterfågelmatningar". Har du besökt matningen? Vilka fåglar såg du då? Välkommen att skriva i detta Forum.
Matningen i Skinnskatteberg content media
0
6
82
hofbirds
26 sep. 2021
In Välkommen till Forum
Välkommen till Forum för Matningen i Karlbergsskogen! Mer information om själva matningen och kontaktperson finns på hemsidan, under Projekt eller klicka här... Den första matgästen får blev en talgoxe. Alla som är medlemmar i HOF (Hedströmsdalens Ornitologiska Förening) kan bli sidmedlem och kan då kommentera i Forum för bland annat Matningen i Karlbergsskogen. Har du besökt matningen? Vilka fåglar såg du då? Välkomna!
Matningen i Karlbergsskogen content media
3
17
196
hofbirds
04 mars 2021
In Välkommen till Forum
I detta Forum kan övriga frågor diskuteras. Det kan vara borttappad fågelskådar- utrustning, frågor kring fågellokaler mm. Välkomna! (alla kan läsa, men bara sidmedlemmar/medlemmar i HOF kan kommentera i forum)
Övrigt! Fågelrelaterat! content media
1
25
252
hofbirds
17 feb. 2021
In Välkommen till Forum
I detta Forum kan vi delge varandra om vad vi obsar för arter i HOFs område. Alla kan läsa kommentarerna nedan men bara Sidmedlemmar (HOF-medlemmar som registrerar sig som Sidmedlem) kan kommentera i Forumet. Om WiX appen laddas ner till mobilen går det även att kommentera i forumet via mobilen på ett enkelt sätt. Välkomna!
Fågelaktuellt! content media
1
56
527
hofbirds
26 dec. 2020
In Välkommen till Forum
Här diskuterar vi vad som är på gång i projektet Backsvala. Ni som är medlemmar i HOF kan även registrera er som "sidmedlemmar" och då få möjligheten att kommentera i forumet. Välkomna! Foto: Mikke Brännström
Projekt Backsvala content media
2
13
192
hofbirds
26 dec. 2020
In Välkommen till Forum
Här diskuterar vi vad som är på gång i projektet Pärluggla. Ni som är medlemmar i HOF kan även registrera er som "sidmedlemmar" och då få möjligheten att kommentera i forumet. Välkomna! Foto: Daniel Brehmer
Projekt Pärluggla! content media
3
5
143
hofbirds
26 dec. 2020
In Välkommen till Forum
Här diskuterar vi om vad som är "På gång" i "Projektet Pilgrimsfalk". Ni som är medlemmar i HOF kan även registrera er som medlemmar på hemsidan och kan då kommentera i forumet. Här är adressen till "Falkkameran": http://falken.koping.net (Client settings: Profile-High) Foto: Per Lindh Välkomna!
Projekt Pilgrimsfalk 2021 content media
3
327
2k
 

hofbirds

Admin
Fler åtgärder