top of page

Profil

Gick med: 27 dec. 2020

Om

370 gillamarkeringar
0 kommentarer
0 bästa svarJag tycker om det mesta som har med naturen att göra, djur, fåglar, insekter m.m.

Något som är intressant är att lära sig kunna läsa av vad naturen vill säga oss, se tecken i naturen, lära sig fågelläten och spåra. Det är som att lära sig flera nya språk, svårt men intressant när man väl få lite kläm på det. Det gör att min naturupplevelse blir till något mer än endast fågelskådning. Förstå om träden kunde prata med oss. Vem vet det kanske de kan, bara att vi inte kan tolka deras sätt att kommunicera med oss.


Hade ett eget litet Artrally igår 16/1-21 och satte upp ett högt mål att nå 30st arter genom att endast promenera runt i stan. Jag blev förvånad men det blev faktiskt 31st arter på några timmar.

Den 21/3 - 21 hade vi tagit oss ut till Gunnarbovallen för att se om "vår" kära sparvuggla från ifjol fanns i området. Förra året var den en aning sur på oss, vi fick ett tillfälle faktiskt ducka när den kom flygande mot oss. Den närkontakten var vi inte ute efter denna gång. När vi kliver ur bilen går ett par meter, så sitter den uppflugen i en liten björk alldeles vid vägen ca 3-4 meter i från oss. Vi blev så förvånade att det tog oss en stund innan kameran kom fram och jag lyckades få sparvugglan på bild.

Profil: Members_Page

mbranns1

Fler åtgärder
bottom of page